M.Sc. Christopher Weismüller

Raum 305 Telefon: +49 (0) 241 80-98430

Projects

MDF: The structure and evolution of near-surface massively dilatant faults.

Curriculum Vitae

since 2016: Scientific staff member at the Neotectonics and Natural Hazards group, RWTH Aachen University
2015 to 2016 Student staff member at the Neotectonics and Natural Hazards group, RWTH Aachen University
2014 to 2016 Studies in Applied Earth Sciences, Geophysics-Hydrogeolog-Engineering Geology, RWTH Aachen University. M.Sc. in 2016.
2010 to 2014 Studies in Geosciences, Goethe University Frankfurt. B.Sc. in 2014.

Teaching

Geological Field Methods (Geologische Feldmethoden)

Introduction to Remote Sensing Methods

Hazards and Risk Analysis (Analyse von Gefahren und Risikobeurteilung)

Publications

Conference publications

Weismüller, C., Reicherter, K., Hürtgen, J., 2016. Morphometry of ruptured pebbles : A case study from Carboneras, Almeria (southern Spain). TSK 2016, Bonn.

Thesis

Weismüller, C. (2016): Morphometry of ruptured pebbles: A case study from Carboneras/Almeria (southern Spain), unpublished M.Sc. thesis.

Weismüller, C. (2014): Asymmetrisches Spreading von Mittelozeanischen Rücken, unpublished B.Sc. thesis.